A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»
Калинівської міської ради

Інформація для населення щодо вакцинації від COVID-19

Дата: 25.02.2021 15:04
Кількість переглядів: 170

Незабаром стартує масова вакцинація від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронаровірусом. Вакцинація проводитиметься безкоштовно та за добровільною згодою населення. Згідно «Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках» що оновлюється (версії від 04.02.21) розроблено етапи розгортання кампанії з вакцинації.

         На етапі 1 проводитиметься вакцинація медичних працівників, людей, що перебувають в інтернатних закладах, військовослужбовці, які задіяні в ООС на сході України.

         На етапі 2 – люди віком від 85 років, соціальні працівники та інші працівники соціальної сфери.

На етапі 3 - люди віком старше 65 років працівники критично важливих структур державної безпеки – держслужбовці, працівники СБУ, прикордонники, нац. Гвардія, працівники Міністерства внутрішніх справ, військовослужбовці Збройних Сил України., вчителі та інші працівники сфери освіти.

На етапі 4 – люди віком від 60 років до 64 років, дорослі від 18 до 59 років з групи ризику щодо розвитку ускладнень та настання в зв’язку із захворюванням на коронаровірусну інфекцію COVID-19, інші категорії населення , які знаходяться в групі ризику щодо інфікування коронаровірусною інфекцією COVID-19, особи, які перебувають у місцях позбавлення волі та (або) слідчих ізоляторах та працівники місць обмеження волі, слідчих ізоляторів.

На базі амбулаторії ЗПСМ м. Калинівки та с. Дружелюбівки облаштовані тимчасові пункти щеплень, де Ви зможете отримати щеплення згідно етапів «Дорожньої карти».

Для отримання детальної інформації щодо вакцинації від COVID-19 потрібно звернутись до свого сімейного лікаря.

Запис на вакцинацію після старту кампанії буде проводитись за телефонами : 067-435-9303 та 04333-2-16-86 (телефони реєстратури амбулаторії ЗПСМ м. Калинівка).

 

Заступник головного лікаря з медичного обслуговування населення

Посохова Н.В.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора