A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство «Калинівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»
Калинівської міської ради

Інформація щодо співпраці асоціації з Юридичною клінікою та Центром психологічного здоров"я

Дата: 04.10.2024 14:52
Кількість переглядів: 5

 

 

 

 

ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ

ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

 

 

 

від

 

01.10.2024

 

192

 

Міським, селищним, сільським головам, головам районних рад - членам Асоціації

 

До відома

 

Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування співпрацює з Харківським національним університетом внутрішніх справ. Спільно проведено ряд заходів для керівників, голів та фахівців структурних підрозділів місцевих та районних рад з юридичних питань, що стосуються функціонування ОМС, життя громад.

На базі Асоціації працює створена спільно з Харківським національним університетом внутрішніх справ Юридична клініка, де науково-педагогічні працівники та курсанти університету надають безоплатну правову допомогу громадянам з питань захисту їх прав і свобод у різних галузях права: цивільному, трудовому, адміністративному, господарському тощо. Контактна інформація Юридичної клініки:

  • Відповідальна особа: заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2, кандидат педагогічних наук, доцент Сергій Гіренко та науковий співробітник науково - дослідної лабораторії з проблем психологічного забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Найда.
  • Адреса: м. Вінниця, вулиця Соборна, 72, поверх 3, кім. 313.
  • Графік роботи: щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 год.
  • E- mail: clinic.univd.vn@gmail.com
  • Форма зворотного зв’язку для отримання юридичної допомоги: https://forms.gle/eeuBarAcD6wm5xaYA

Ще однією спільною ініціативою Асоціації і Харківського національного університету внутрішніх справ є створення Центру психологічного здоров’я, який являє собою об’єднання науковців і практичних психологів університету для збереження та відновлення психологічного здоров’я нації. Російська військова агресія руйнує не тільки будинки і економіку нашої країни. Найбільш глибоко вона травмує душі і долі українців, які опинилися в цих надважких умовах.

Фахівці Центру готові надавати безкоштовну психологічну допомогу різним категоріям людей, які постраждали від війни, та співпрацювати з представниками різних медичних установ. Діяльність Центру спрямована на популяризацію контенту щодо збереження ментального здоров’я та необхідності піклування про власний психологічний стан.

Контактна інформація Центру психологічного здоров’я:

  • Адреса: м. Вінниця, вул. Соборна, 72, поверх 3, кім. 313.
  • Графік роботи : щосереди та щоп’ятниці з 14.00 до 17.00 год.

Електронна адреса - sprosi.psihologa@gmail.com

Просимо довести дану інформацію до ваших громад та використовувати можливості Юридичної клініки та Центру психологічного здоров’я у своїй роботі.

З повагою Керівник Секретаріату Вінницької обласної Асоціації

 

органів місцевого самоврядування

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора